Захистив доньку, коли поліція мовчала: в Одесі чоловік вбив рецидивіста, який погрожував вирізати сім’ю (відео)

В Одесі 35-річний містянин влаштував самосуд над 57-річним сусідом, який був колишнім в’язнем і тримав у страху весь двір.

Сусід-рецидивіст тримав у страху весь двір. Від агресивного сусіда Віталія потерпали і колишня дружина й донька Євгена Путрова. Попри те, що подружжя розлучилось, дитину чоловік навідував ледь не щодня.

Віталій крав у людей їх речі, ходив по двору з величезним ножем, одного разу мало не спалив квартири мешканців. Коли він почав погрожувати 5-річній доньці Євгена і колишній дружині, що поріже їх, голова родини вирішив покінчити з терором.

Розправа сталася у квартирі Віталія. Тіло виявила його кохана, на слід убивці вийшли дуже швидко. Чоловік величезними ножицями зарізав чоловіка, нанісши йому 8 ударів - 7 разів у серце і 1 раз у шию.

"У мене було 5 способів його вбити. Я вибрав швидкий, аби він не мучився. Я його вбив швидко і гідно", - зізнається Євген.

Усі сусіди захищають кривавого месника. Вони нарікають на поліцію, на якій у великій мірі лежить відповідальність за те, що сталося. Адже Христина, колишня жінка Віталія, неодноразово жалілась поліції на чоловіка. Першу заяву жінка написала ще наприкінці травня, одразу після пожежі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення