Закохував, шантажував, калічив і вбивав: у справі фітнес-тренера з Київщини новий поворот (відео)

46-річному фітнес-тренеру Олексію Волкову, який зваблював, а потім катував жінок, інкримінують вже другий тяжкий злочин.

Фітнес-тренер Олексій Волков зваблював успішних красунь. Коли жінки розуміли, що насправді він є тираном, намагались йти від нього. Але тоді він вимагав гроші або нерухомість в обмін на життя. Скільки на совісті цього покидька замордованих жінок - не відомо.

Правда відкрилася, коли Волков жорстоко відлупцював свою дівчину. Ольгу чоловік бив кулаками, ногами і дерев’яною биткою. Після кількагодинних знущань він відвіз її ледь живу до лікарні.

Вона вижила і розповіла всю правду. Після її зізнання полилася правда і від інших постраждалих жінок, а також від батьків тих дівчат, кому вижити не вдалось.

У 2016 році за дуже загадкових обставин загинула 36-річна Вікторія, ще одна коханка фітнес-тренера. Вона випала з вікна будинку, де пара мешкала разом. Поліцейські усе списали тоді на самогубство. Рідні і друзі понад тиждень не підозрювали, що жінка мертва. Адже Олексій Волков, користуючись її телефоном, відповідав на повідомлення. Він це робив, аби відвести підозри від себе.

Справа про загибель Вікторії, нарешті зрушила з мертвої точки. Днями Волкову оголосили про підозру у навмисному вбивстві. Чоловік вже не такий самовпевнений - нервує і гризе нігті. Це вже другий тяжкий злочин, який йому інкримінують.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення