Збільшувала губи, а перекосило все обличчя: у Запоріжжі зростає кількість жертв краси, горе-косметолога розшукують (відео)

У Запоріжжі в жінки, яка хотіла збільшити собі губи, перекосило та розпухло обличчя. Виявилось, що косметолог працювала з препаратом, який в Україні не сертифікований.

Косметолога Аріна знайшла, як це часто буває, за порадами подруг. Вагомим аргументом було те, що майстриня начебто має медичну освіту. Алергічна реакція на обличчі проявилась аж за рік після процедури.

Коли жінка написала про своє горе у соцмережі, до неї звернулись десятки постраждалих з ідентичними симптомами - проблеми за рік після збільшення губ. Усі жінки звертались до тієї самої майстрині.

На сторінці косметолога у соцмережі написано, що вона працює і в Запоріжжі, і в Києві. Тож де її шукати, клієнти не знають.

Над справою Аріни працює адвокатка, яка збирає докази кримінального злочину. Постраждалих, готових свідчити у суді, вже десятеро. Постраждалі мають чіткий план дій: спершу писатимуть заяву до поліції, а потім окремо звертатимуться в суд по моральну та матеріальну компенсацію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення