Здійснив мрію - став відомим: сплили кримінальні подробиці з життя звільненого з МВС Гогілашвілі (відео)

Після скандалу з заступником міністра внутрішніх справ Олександром Гогілашвілі в головній ролі випливло чимало компромату на цього посадовця.

Після того, як Гогілашвілі лаяв, принижував і шарпав своїх підлеглих, бо ті не впізнали таку поважну персону в обличчя, посадовця звільнили. Відео, яке можна демонструвати як посібник з хамства, відзняли самі ошелешені поліцейські на блокпосту при в'їзді на Донеччину. Як виявилось, це далеко не перший випадок такої поведінки по відношенню до підлеглих.

Про Гогілашвілі мало хто чув, та виявляється він досить одіозна особистість: працює у МВС і має при цьому паспорт громадянина Російської Федерації. Та ще й кажуть, що кришує незаконний бізнес.

Олександр Гогілашвілі відомий тим, що тривалий час був практично нікому не відомий. Трудовий шлях розпочав вихователем у дитячому садку у російському Ростові-на-Дону. Згодом світився поруч із одіозним боксером і депутатом Держдуми Миколою Валуєвим - начебто був його помічником.

За словами екснардепа, а нині громадського діяча Борислава Берези, у Росії Гогілашвілі засуджений за злочин. Подейкують, що за шахрайство. До України перебрався у 2012 році, працював з організаціями, які допомагають наркозалежним. У 2019 році стався стрімкий кар’єрний зліт: він одразу потрапив у крісло заступника міністра внутрішніх справ. Зона відповідальності - боротьба з наркотиками.

Подейкують, що Гогілашвілі має відношення до цілої мережі реабілітаційних центрів. Представник Всеукраїнського об’єднання людей з наркозалежністю Артем Осипян розповів, що Гогілашвілі створив систему, схожу на кримінальне угруповання, де всі приходять за захистом до нього, аби ніхто не чіпав реабілітаційні центри.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення