Знайшли на підлозі з діркою у черепі напередодні судового засідання: рідні столичного екссудді вважають, що чоловіка вбили (відео)

У Києві знайшли мертвим екс-суддю Солом'янського районного суду - Сергія Зінченка. Чоловіка з простреленою головою виявили у власній квартирі, а поруч лежав пістолет ТТ. Ну, правоохоронці довго не сумнівалися - це ж натуральне самогубство. Але от рідні непростого небіжчика переконані, що це - професійна робота кілера. Зінченко був доволі скандальною особистістю, підозрювався в шахрайстві та начебто промишляв темними справами, пов'язаними з нерухомістю. А незадовго до загибелі отримував погрози. І не лише він. А ще телефонував своїй бабці, коли вже був офіційно мертвим.

Сила силенна правоохоронців наполохала місцевих мешканців столичного будинку. А потім люди узнали, що в одній з квартир знайшли труп господаря із простреленою головою. Квартира на 3-му поверсі належить екссуді Солом'янського суду Сергію Зинченко і саме до нього приїжджали поліцейські. До чоловіка того дня прийшов товариш і довго гримав у двері, але йому ніхто не відкривав. Дружина телефоном одразу сказала викликати правоохоронців. Вже ті знайшли господаря мертвим із діркою у черепі. Поряд лежав пістолет ТТ. За версією правоохоронців, всі цінні речі та ключі були на місці. Адвокат рідних навпаки каже, що двері у квартирі були відчинені, а замок пошкоджений, всередині квартири панував безлад. Тому вважають, що це було навмисне вбивство. Але кому перейшов дорогу екссуддя?

Загиблий - персона скандальна. Чоловіку не продовжили повноваження судді, бо він не дотримувався стандартів суддівської поведінки.

4 роки тому Зинченка гучно затримували детективи НАБУ. У служителя Феміди знайшли 22 тисячі доларів, які він нібито мав розділити із високопосадовцями Мін'юсту, аби допомогли зняти арешт з майна. Чоловік також фігурував у справі про незаконне заволодіння столичних квартир, власники яких померли. Саме за день до чергового засідання суду Зинченка знайшли мертвим. Останнім часом він ще і отримував моторошні погрози. Кілька років тому батька Зинченка знайшли зв'язаним і повішеним у гаражі. Ту подію також назвали самогубством.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення