Біля Охматдиту в Києві перекинулась швидка з немовлям: стало відомо про постраждалих (фото, відео)

Унаслідок ДТП за участю карети швидкої медичної допомоги на вулиці В’ячеслава Чорновола у Києві постраждало шестеро осіб, серед яких малолітня дитина. Нагадаємо, сьогодні вранці біля Охматдиту джип влетів у карету швидкої допомоги, яка транспортувала немовля в кардіологію. Унаслідок зіткнення швидка перекинулась. Правоохоронці проводять першочергові слідчі дії та опитують свідків інциденту, повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Попередньо відомо, що автомобіль швидкої медичної допомоги, на якому були увімкнені звуковий та світловий спецсигнали, рухався по вулиці В’ячеслава Черновола зі сторони проспекту Повітрофлотського. Швидка перевозила немовля до лікарні. У цей час з нею зіткнувся позашляховик Jeep Grand Cherokee, внаслідок чого спецтранспорт перекинувся на бік. За попередньою інформацією внаслідок ДТП постраждало шестеро осіб, серед яких малолітня дитина. Дитину для подальшої госпіталізації передано медикам", - повідомили у поліції.

Поліцейські опитують свідків автопригоди та проводять першочергові слідчі дії. Після встановлення всіх обставин, події буде надана правова кваліфікація.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення