Документи на авто та ключі вивезла до Німеччини: мати 16-річного Миколи Харківського, який влаштував криваву ДТП у Харкові, зробила заяву (відео)

Мати 16-річного Миколи Харківського, який за кермом "Інфініті" вчинив смертельну ДТП на проспекті Гагаріна у Харков розповіла, що не віддавала сину ключі від автівки, а також забрала із собою до Німеччини документа на автівку.

Марина Дегтяр, мати Миколи Харківського заявила, що забрала другий комплект ключів та документи на авто за кордон після того, як її син порушив ПДР та попався. Про це жінка заявила під час скайп-включення в ефірі шоу "Говорить Україна", яке вийшло в ефір 18 листопада.

Дігтяр сказала, що перед від'їздом до Німеччини купила уживаний легковик і залишила приватному майстрові на техобслуговування.

Незадовго до трагедії патрульні зупинили Миколу за кермом батьківського автомобіля, хоча він не має посвідчення водія. Тому другий комплект ключів від нової машини та всі документи на авто жінка забрала із собою за кордон.

Нагадаємо, увечері 26 жовтня у Харкові сталася смертельна аварія, винуватця котрої вже охрестили другим "Зайцевим". 16-річний водій Infiniti мчав з шаленою швидкістю проспектом Гагаріна на червоне світло. На перехресті з вулицею Одеською він влетів у Chevrolet. Після удару автомобілі ще пролетіли десяток метрів, збивши на своєму шляху дорожні та рекламні знаки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення