Кількість жертв зростає: вибух у Кабулі забрав життя 9 членів однієї сім'ї, з них 6 – діти (фото)

Кількість жертв ракетного удару американського безпілотника, нанесеного в житловому районі в Кабулі 29 серпня, зросла до 12 людей. Військові знищили підозрюваного терориста-смертника угруповання "Ісламська держава", який нібито становив загрозу для аеропорту. Втім, втрати є й серед цивільного населення.

"Кількість загиблих у результаті американського нальоту біля аеропорту Кабула збільшилася до 12 мирних жителів, в тому числі 6 дітей”, — пише Al Jazeera.

Раніше повідомлялось, що в результаті удару американського безпілотника, націленого на автомобіль в житловому районі Кабула, загинули 9 членів однієї родини. Серед загиблих було шестеро дітей, наймолодшою з яких була 2-річна дівчинка, пише CNN. У результаті удару по автомобілю сталися потужні вибухи, які свідчать про наявність великої кількості вибухівки всередині машини.

Як відомо, цей вибух стався через три дні після того, як у результаті атаки ІДІЛ біля аеропорту Кабула загинули понад 200 осіб, в тому числі 13 американських військовослужбовців. Тоді афганці намагалися втекти з Кабула, який таліби взяли під контроль.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення