Кричав від страху і болю: на дитячому майданчику школяр підпалив 6-річного хлопчика (відео)

Школяр спеціально підпалив шестирічну дитину на дитячому майданчику — у малюка опіки по всьому тілу, а батьки піромана відмовляються повністю оплачувати лікування жертви їхнього сина. Випадок стався у Якутії рф два тижні тому, але розголосу справа отримала лише зараз.

Як розповіла мама хлопчика Світлана, Марк вийшов пограти біля будинку, а буквально за 15 хвилин вона почула істеричний дитячий плач. Вибігши на вулицю, жінка побачила свого сина у вогні, що кричав від страху і болю, і почала зривати з нього палаючий одяг. Зараз дитина перебуває в реанімації разом зі своєю матір'ю, має 25,26% опіків поверхні тіла, тримається температура, судоми.

Сам же палій, учень молодших класів, раніше не був знайомий зі своєю жертвою. Марк нібито показав йому середній палець, за це вирішив убити хлопчика і підпалив його футболку, розповідає Світлана. Батьки піромана, у свою чергу, самі були шоковані подією, але оплачувати подальше лікування хлопчика, який постраждав від рук їхнього сина — відмовилися, навіть незважаючи на те, що малолітній нелюд у всьому зізнався, але каяття, за словами мами Марка, не виявив.

Сім'я кривдника «скинула» лише 20 тисяч рублів — при цьому в майбутньому лікування може обійтися й у кілька мільйонів. У Слідчому комітеті вже розпочали перевірку, але яке покарання можуть понести батьки школяра — невідомо, адже йому немає 14 років. У результаті Світлана змушена збирати на лікування Марка сама — у сім'ї немає грошей, щоби забезпечити гідну реабілітацію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення