"Моя дружина - демон, а син - дитина сатани": голий чоловік викинув з 16 поверху жінку з дитям (відео)

Чоловік викинув дружину та однорічну дитину з вікна квартири на 16-му поверсі. Вони загинули. Випадок стався у Москві рф кілька днів тому.

Після скоєного чоловік стояв у вікні своєї квартири голим і скидав звідти речі. Він замкнувся в квартирі і нікого в неї не пускав.

Чоловік довго стояв на вікні, розповіли очевидці. Двір у ЖК, де сталась трагедія, оточила поліція. У результаті силовикам довелось штурмувати квартиру.

Відомо, що того фатального ранку 39-річний Алєксандр Ліпатов розкладав темні і світлі речі по різних кімнатах, а дружина назвала його поведінку маячнею.

Тоді Ліпатов вийшов із себе і зробив той страшний вчинок. Голоси сказали йому, що дружина - "демон", а син - "дитина сатани". Після затримання його госпіталізували до лікарні — він мав сильне отруєння антидепресантами. Він був у тяжкому стані і впав у кому.

У квартирі сім'ї окрім пігулок виявили кілька дивних записок — на одній із них було написано незв'язний текст, на іншій — незрозумілий малюнок.

Сьогодні стало відомо, що 39-річного Алєксандра Ліпатова, який викинув дружину та дитину у вікно, відправили до СІЗО до 25 жовтня. Рішення ухвалив Лефортівський суд. На засіданні чоловік закривав обличчя від журналістів аркушом паперу, був пригнічений. У нього сильно збиті кісточки пальців на руках, на зап'ястях видно сліди від мотузки. Напередодні чоловіка виписали із психіатричної клініки.

Намагався підкорити інтелект, натомість впав у шизофренію

Ліпатов збожеволів через постійний стрес на роботі та роздуми про те, як систематизувати свої думки і своє життя.

Як з'ясував SHOT, дивні думки і вчинки в поведінці Ліпатова з'явилися ще в 2019 році. Він був розумним і дуже успішним у своїй професії — багато і дуже інтенсивно працював у відділі регіонального департаменту цифрової безпеки та постійно переживав через роботу. Він дуже багато думав — про роботу і про своє життя, свою сім'ю.

До Москви пара переїхала кілька років тому з Барнаула, продавши там квартиру. Незабаром почалися відхилення у поведінці Олександра. Його дружина намагалася допомогти психологічно, але особливо не виходило. Ліпатов був у шлюбі із дружиною близько трьох років. Рік тому у них народилася дитина.

Ліпатов був одержимий створенням концепції, в якій мозок переважав над думкою, тобто він намагався налаштувати свою свідомість, щоб вона видавала йому потрібну ідею вмить. При цьому "підкоряти інтелект" йому іноді вдавалося, тому він регулярно повертався до своєї суперідеї. Він вважав свою голову центром Сонячної системи, а думки планетами, які літають навколо по орбіті. Мозок – це ядро, яке контролює ступінь тяжіння. Таким чином, він і збирався притягувати потрібні думки.

Напередодні трагедії Ліпатов скаржився, що за ним стежать двоє невідомих, які претендують на його проєкти. Попередньо після цього спробував заспокоїтися і прийняв величезну кількість антидепресантів. А вранці стався "відходняк" та нервовий зрив.

У нього діагностовано шизофренію. З'ясувалося, що останнім часом Ліпатов часто лаявся із дружиною та намагався провести самостійний психоаналіз. Він виписував на листочок проблеми у стосунках, суперечки, рутину і намагався зробити розбір — знайти причину конфлікту, але щоразу плутався і нічого не розумів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення