На Одещині 17-ти і 19-річний хлопці зґвалтували жінку: знущання знімали на відео

Поліцейські відправили на лаву підсудних двох молодиків з Одеського району, які зґвалтували односельчанку. Про це повідомили в Одеському районному управлінні поліції № 2.

Про подію, що сталася у травні, в поліцію повідомила 37-річна потерпіла.

"Двоє юнаків 19-ти та 17-ти років прийшли до жінки в гості і під час спілкування побили та зґвалтували її. Свої протиправні дії хлопці вчинили у стані сп’яніння і зняли на телефон", - розповіли у поліції.

Оперативники територіального підрозділу поліції розшукали правопорушників. За клопотанням слідчих суд обрав старшому за віком молодикові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а молодшому – цілодобового домашнього арешту.

У скоєному вони зізнавались не одразу, а лише під тиском зібраних поліцейськими неспростовних доказів, у тому числі низки експертних висновків.

"Слідство завершено. Під процесуальним керівництвом місцевої окружної прокуратури слідчі висунули фігурантам обвинувачення за ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України і обвинувальний акт скерували до суду. За зґвалтування, вчинене групою осіб, правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років", - додали у поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення