Поруч із самогубцею стояв товариш: під Нікополем чоловік пірнув в ополонку, його миттю змила течія (фото, відео)

У Нікопольському районі Дніпропетровської області з річки витягли тіло потонулого чоловіка, який напередодні стрибнув у ополонку та зник. Загиблому було лише 38 років.

Як з’ясувалось, вдень 5 лютого двоє чоловіків у селі Капулівка пішли на річку Чортомлик. Один із них вирішив пірнути в ополонку, але не виринув. Його приятель за деякий час забив на сполох і викликав рятувальників.

Лише на другий день пошуків вдалось знайти потопельника. Тіло чоловіка, яке знаходилось на відстані 20 метрів від берега, підняли на поверхню з глибини 4 метри.

Нагадаємо, що 29 січня з нагоди Хрещення компанія п’яних підлітків вирішила викупатися в ополонці. У результаті двоє провалилися під лід: одного з них врятували друзі, а другий через сильну течію не зміг виплисти.

Ще одна трагедія сталась у Росії. Там молода жінка стрімко пішла під лід після стрибка в ополонку під час хрещенських купань у ніч на 19 січня. Усе сталось на очах у дітей. Тіло потопельниці знайшли лише через 9 днів аж за 1 кілометр від ополонки. До речі, ополонка була саморобною і не входила до списку погоджених для хрещенських купань.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення