Ставленик Росії з Мелітополя, чию племінницю підірвали партизани, вже не вірить у перемогу Путіна (відео)

Сьогодні мелітопольський колаборант Євген Балицький осоромився у своєму інтерв'ю російським ЗМІ.

Так званий начальник військово-цивільної адміністрації Запорізької області на камери пропагандистів РИА-Новости розповідав про те, що просить допомоги у Росії у переведенні Мелітополя на російського оператора зв'язку. У кінці свого виступу Балицький промовив життєстверджуючу фразу, що вірить у те, що вони переможуть. Після цього колаборант закотив очі вгору, продемонструвавши своє реальне ставлення до сказаного.

Російські журналісти на цьому моменті не вимкнули камеру, не обрізали зайве і в такому вигляді пустили виступ Балицького в ефір.

Тепер псевдогубернатор Запоріжжя ризикує стати героєм нових мемов, адже всі глядачі побачили його справжнє ставлення до тієї дурниці про спільну перемогу, яку він ніс на камеру.

Нагадаємо, що учора вранці в центрі окупованого росіянами Мелітополя прогримів потужний вибух в районі проживання гауляйтера Запорізької області від Росії Євгена Балицького. Не виключено, що цього разу спрацювали місцеві партизани, так само як в окупованому Енергодарі 22 травня.

Унаслідок вибуху є постраждалі. У мережі з'явилися кадри, на яких видно, як на ношах медики несуть поранену. Є інформація, що поранення отримала Євгенія Зайцева – дочка покійного Олега Балицького, брата фейкового губернатора-зрадника Євгена Балицького.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення