Свято на костях: росіяни провели у маріупольському драмтеатрі, в якому заживо поховали 300 людей, екскурсію (фото, відео)

В окупованому Маріуполі після розбору завалів драматичного театру, у якому внаслідок бомбардування військовими РФ загинули щонайменше 300 людей, провели екскурсію. Про це у Telegram розповів радник мера міста Петро Андрющенко.

Крім того, окупанти влаштували "автопробіг волонтерів" з червоними прапорами по Маріуполю.

"Цинізму окупантів немає меж. Після розбору завалів Драматичного театру та відкриття скверу для вільного відвідування, окупанти влаштували "автопробіг волонтерів" з червоними прапорами по місту". Фінальною точкою була екскурсія всередині Драмтеатру. Справжнє свято на костях. Тепер ми бачимо, як виглядає Драмтеатр зсередини, як поводяться окупанти і їх ставлення до горя Маріуполя. І ще одна деталь: більше біля Драмтеатру не можна годувати голубів. Вони теж всі зникли", - повідомив Андрющенко.

Нагадаємо, що 16 березня російський літак скинув бомбу на будівлю драмтеатру в Маріуполі, де ховалися сотні мирних жителів. Це сталось після того, як в ефірі ТВ-марафону евакуйований з міста житель сказав, що у будівлі сидять щонайменше 1500 людей. Окупантів не зупинив величезний напис "ДІТИ" перед будівлею театру. Уламками завалило вхід в бомбосховище, і через триваючий обстріл довгий час не було інформації про постраждалих і кількість загиблих.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення