"Ти що, тварина?": у країні з "духовними скрєпамі" чоловік побив, обстриг волосся і облив зеленкою вагітну жінку (відео)

У Красноярську РФ чоловік побив, обстриг волосся і облив зеленкою свою вагітну жінку через підозри у зраді. Про випадок повідомляють російські телеграм-канали.

Молодик запідозрив, що його вагітна дівчина Валерія йому зраджує, тож вирішив перевірити стосунки на міцність і написав їй із чужого номер із пропозицією "розслабитися". Вона погодилася, після чого благовірний напав на неї біля під'їзду з ножем, а потім затяг у квартиру.

Чоловік побив Валерію, а потім відстриг їй волосся та облив зеленкою. Після цього він почав записувати "повчальне" відео, в якому розповідав про свій душевний біль і погрожував виштовхнути дівчину з вікна.

"Ти що, тварина? Я зараз тебе у вікно викину, я не приколююсь. Ти зараз полетиш із п'ятого поверху ... Ти даремно сумніваєшся, курка е*****", — сказав агресивний молодик.

Написати заяву в поліцію на молодого чоловіка потерпіла нібито боїться. Проте відео вже побачив Слідчий комітет і розпочав перевірку.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика (18+)

Читайте також: "Якою рукою хрестишся, с*ка?! Треба ходити до церкви": росіянка гамселила маленьку дівчинку під крики про віру і послух (відео)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення