"Треба бити по ТЕЦ, щоб в лікарнях помирали українці": російський воєнкор публічно закликав до геноциду (відео)

Російський найманець Владлен Татарський (справжнє ім'я Максим Фомін), який називає себе "військовим кореспондентом", закликав завдавати ударів по цивільній інфраструктурі України та знищувати електростанції, щоб у лікарнях помирало більше українців. Фрагмент відео з його заявою опублікував український журналіст Денис Казанський.

Пропагандист виправдовує російські удари по критичній інфраструктурі України на тлі поразки "другої армії світу" на полі бою, а також закликає повторно робити це.

"Навіть в обороні потрібно руйнувати інфраструктуру. Не працюватимуть шпиталі, більше х*хлів будуть помирати на операційних столах, наприклад", - заявив Владлен Татарський.

"Як я вже не раз писав, ми не воюємо з людьми, тому що люди мають якісь поняття про людяність і честь. А воїнство Путіна – це покидьки роду людського, які самі виписали себе з людей, оскільки втратили якості, властиві людям", - констатував Денис Казанський.

Нагадаємо, 11 вересня ввечері у результаті російських атак були повністю знеструмлені Харківська та Донецька області, частково - Запорізька, Дніпропетровська та Сумська. Також російські військові атакували Харківську ТЕЦ. У багатьох районах міста зникло світло і вода, зупинилося метро. У результаті ворожих обстрілів загинув працівник ТЕЦ, а на іншому об'єкті в Чугуївському районі отримав вибухову травму чоловік.

12 вересня вдень російські військові знову вдарили по двох районах Харкова. Унаслідок обстрілів харків’яни знову залишились без світла та води.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення