У Львові 70-річний чоловік розчленував знайому, а рештки викинув на звалищі будівельного сміття​

Сихівський районний суд Львова засудив на 10 років 70-річного львів’янина, який вбив і розчленував знайому та сховав її рештки у парку. Про це повідомляє пресслужба суду.

"70-річний чоловік обвинувачувався в тому, що на ґрунті особистих неприязних відносин під час конфлікту, що виник за спільного розпивання алкогольних напоїв, умисно наніс потерпілій кухонним ножем декілька ударів в ділянку грудної клітки. Від отриманих тілесних ушкоджень остання померла на місці. Щоб приховати сліди злочину, обвинувачений у ванній кімнаті квартири за допомогою ножівки для металу розчленував труп на частини та виніс на територію парку", – ідеться в повідомленні суду.

Під час судового розгляду обвинувачений провину не визнав, однак надавати будь-які показання відмовився. Суд призначив обвинуваченому покарання у вигляді позбавлення волі на термін 10 років. Вирок ще не набрав законної сили та може бути оскаржений.

Нагадаємо, що людські рештки знайшли у квітні 2021 року у Снопківському парку Львова. На кістки ноги натрапили школярі, які гуляли в парку на стихійному звалищі будівельного сміття. З’ясувалося, що рештки належать 58-річній жінці, яка жила неподалік парку і вважалась зниклою безвісти із листопада 2020 року.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення