"Ви здаєте російським окупантам точки, які вони не дообстріляли!": у ДСНС висунули серйозне звинувачення Геращенку (відео)

Українців вкотре закликають не називати у соцмережах точні адреси обстрілів та бомбардувань, адже це наносить непоправну шкоду українським військовим та горе мирному населенню Інформація з точними координатами потрапляє до російських військових, які використовують її у своїх цілях - допомагає їм координувати свої дії проти українського населення та наших захисників.

Так, цього разу під "удар" потрапив радник голови Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко, який одним із перших публікує в соцмережах інформацію та фото наслідків обстрілів із боку військ РФ. Відеозвернення опублікувала спікерка ДСНС Світлана Водолага.

"Ви втретє сьогодні здаєте російським окупантам точки, які вони не дообстріляли. Ви втретє називаєте точну адресу, куди потрапляють ворожі снаряди. Я, як співробітниця ДСНС, не боюся. Ви маєте владу мене звільнити, але досить! Досить надавати недостовірну інформацію та бути першим… Якщо мене звільнять - це буде ваше рішення та ваша позиція. Досить!", - сказала Водолага у відеозверненні до Геращенка.

Нагадаємо, артснаряди сьогодні влучили у 9-поверхівку на Оболоні та завод "Антонова" в Києві. Також на столичній Куренівці артснаряд утворив 2-метрову вирву під 5-поверхівкою. Є жертви та поранені.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення