Захисників Маріуполя відправили до СІЗО Ростова та Таганрога: з’явилось нове відео про вихід українських військових з "Азовсталі"

Українських захисників "Азовсталі" та Маріуполя — бійців підрозділу "Азов" евакуйованих з території заводу — розподілили у СІЗО Ростова-на-Дону. Про це повідомляє ВВС.

За наявною інформацією, також у Таганрог відправили 89 "азовців".

"З Таганрога їх розподілятимуть далі. В області нашій теж частина залишиться. Вони є зараз важливим об'єктом (для обміну, - Ред.)", — заявило джерело видання.

Міністерства оборони України та РФ цю інформацію офіційно не підтверджували.

Також у мережі з’явилось нове відео, зняте з російської сторони про вихід українських військових з Азовсталі.

Українська сторона каже про обмін у майбутньому захисників Маріуполя на російських військовополонених, проте у Держдумі РФ мають намір заборонити обмін воїнів "Азову". Військових в Думі називають "нацистськими злочинцями", "неонацистами". Їх звинувачують у воєнних злочинах, насправді скоєних окупаційною армією РФ. Вже 26 травня Верховний суд РФ розгляне справу про визнання полку "Азов" Національної гвардії України терористичною організацією.

У свою чергу заступниця міністра оборони Ганна Маляр розцінює заяву, що прозвучала у Держдумі Росії про намір заборонити обмін військових з "Азова", розрахованою на внутрішню пропаганду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення