З'явилися провокаційні фото та відео з жертвою п'яної ДТП в Києві та її подружкою-блогеркою

У мережу потрапило відео, як розважалася компанія, яка в ніч на 1 травня потрапила у смертельне ДТП на бульварі Лесі Українки у столиці.

"Перед трагедією компанія гуляла і вживала спиртні напої. Потім була дуже коротка поліцейська гонитва, результат якої закінчився смертельною аварією", - йдеться у повідомленні dtp.kiev.ua.

Загиблій дівчині було 18 років, її звали Олександра Землякова. Вона вела Instagram під ніком "favoritka". На сторінці загиблої опублікована фотографія зі свічкою і підписом: "Ти була найкращою! Ангел мій!". "Моє життя без тебе зупинилося", – написала матір дівчини Ірина.

Її подруга – 19-річна Марія Демчишина, також блогерка – була госпіталізована. У Instagram вона веде сторінку під ніком "ttiisshhiinnaa". У останньому відео, опублікованому на її сторінці, дівчина плаче і весь час матюкається. Каже, що їй дуже погано, вона вперше в житті втрачає людину. Вона не знає, з ким поговорити, аби виплеснути свої негативні емоції.

Це та сама блогерка, яка відкрила стрілянину на парковці ТРЦ "Проспект" у столиці і розгромила квартиру у ЖК "Комфорт Таун". Вона висипала пакет зі сміттям посеред кімнати, порвала штори, закидала меблі сирими яйцями, розсипала борошно та сіль. У ванній дівчина вилила червоний лак.

За кермом авто був 25-річний Павло Білоконь. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права на заставу. У ЗМІ повідомили, що він є онуком ексміністра МВС. Проте прокурор офіційно спростував інформацію про те, що Білоконь може бути родичем ексміністра. Батьки водія повідомили, що загибла була коханою їхнього сина. До речі, Павло вже потрапляв у п’яне ДТП.

Нагадаємо, автомобіль Infinity на великій швидкості "розсікав" у напрямку до Бессарабки. На спуску водій не зміг впоратися з керуванням, злетів з дороги, зачепився об бордюр і почав таранити все на своєму шляху: дерево, лавочку, був пошкоджений рекламний щит, що знаходився далеко від місця ДТП. Врешті-решт авто перекинулося, влетіло і "обійняло" опору світлофора. Infinity фактично розлетілася на друзки, а саме авто зім’яло наче папір.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення