Звірства знімали на відео: на Київщині 17-річні​ молодики побили до втрати свідомості 14-річного підлітка (фото)

На Київщині двоє 17-річних молодиків відгамселили 14-річного підлітка, у результаті чого він знепритомнів. Побиття вони знімали на відео, а потім поширили в мережі. Про випадок розповів очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

"Жорстоко били дитину до втрати свідомості. У Білогородці поліцейський офіцер громади виявив скривавленого 14-річного потерпілого. У хлопця був перелом кісток носа, струс мозку, травма голови та контузія ока. Поліцейські встановили, що кривдниками виявились двоє 17-річних жителів села Музичі. Неповнолітні не просто завдавали ударів хлопцеві, а ще й знімали побиття на відео, яке згодом поширили в мережі", - розповів Нєбитов.

Нині обом підліткам суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в нічний час доби. Фігурантам загрожує позбавлення волі на строк до чотирьох років.

"Шановні батьки та освітяни, закликаю вас дуже уважно ставитися до фактів булінгу та насильства серед дітей! Пам’ятайте, що під час воєнного стану діти є найвразливішою категорією!", - наголосив очільник поліції Київщини.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення