На Дніпропетровщині судитимуть хлопця, який вбив 19-річну дівчину і сховав тіло в лісі

 FaceNEWS

Новомосковська місцева прокуратура затвердила і направила до суду обвинувальний акт щодо 21-річного хлопця за вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 КК України (умисне вбивство).

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

Нагадаємо, влітку, 25 липня, в лісі за селом Спаське знайшли тіло 19-річної місцевої жительки Андріани Козинець, яку вважали зниклою безвісти. Підозрюваного у вбивстві дівчини відразу ж затримали.

Виходити на зв'язок дівчина перестала 23 липня. Тоді вона поїхала гуляти зі своїм другом і обіцяла повернутися не пізно, оскільки на наступний день їй потрібно було на роботу. Коли на ранок Андріана не вийшла на зв'язок, батьки звернулися в поліцію. Друг дівчини розповів, що на півдорозі додому у нього нібито зламалася машина - і дівчина вирішила дійти пішки, щоб встигнути виспатися і вранці не запізнитися на зміну. А коли автомобіль все ж вдалося завести і поїхати, уздовж дороги хлопець її вже не бачив. 24 липня Андріану знайшли мертвою, її закривавлене тіло, прикрите гілками, лежало в лісопосадці.

За версією слідства, обвинувачений разом з 19-річною потерпілою рухалися на авто в напрямку села Спаське. Раптово між ними виникла сварка, в результаті якої молодик завдав дівчині не менше 26 ударів металевим ключем і ножем по тілу. Від отриманих травм дівчина померла, а чоловік, залишивши тіло в лісопосадці поблизу села, з місця злочину втік. Зараз судовий розгляд у кримінальній виробництву триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення