На Одещині чоловік забив до смерті співмешканку: у неї розірвана печінка, зламані ребра і череп

40-річний житель Подільського району Одеської області отримав обвинувальний вирок суду за вбивство співмешканки. За скоєне правопорушник проведе за ґратами вісім років.

Подія сталася у грудні минулого року в місті Ананьїв. Жінку без ознак життя зі слідами побиття виявили в будинку, де вона мешкала з цивільним чоловіком. Смерть постраждалої констатували медики "швидкої", а поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження їй завдав співмешканець під час хмільних посиденьок. Конфлікт виник на ґрунті ревнощів. Схопивши жінку за волосся, кривдник кілька разів вдарив її кулаком по обличчю, а коли вона впала, продовжив бити ногами та металевим совком, повідомили у Подільському районному управлінні поліції Одещини.

"За висновком судово-медичного експерта, потерпіла отримала численні переломи ребер, кісток черепа, травматичний розрив печінки з крововиливом в черевну порожнину. Ці тілесні ушкодження були небезпечними в момент заподіяння, відносяться до категорії тяжких і перебувають у прямому причинному зв`язку з настанням смерті", - йдеться у повідомленні.

На підставі зібраних доказів слідчі під процесуальним керівництвом Любашівської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, тобто вбивстві, і скерували до суду обвинувальний акт за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Суд, дослідивши докази, зібрані поліцейськими під час досудового розслідування, визнав обвинуваченого винним і, врахувавши його щире каяття та сприяння слідству, призначив покарання у вигляді восьми років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення