Не зміг заспокоїти: батько-нелюд жорстоко побив немовля до переломів черепу

У Черкаській області чоловік так заспокоював власну дитину, що малятко опинилося в лікарні з серйозними травмами, які загрожують її життю.

Інцидент стався в селі Шендерівка, коли 19-річна мати пішла за продуктами в магазин, а дівчинка почала плакати. При цьому батько не придумав нічого кращого, як кілька разів струснути і вдарити крихітну дитину по голові, повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на Сегодня.

В результаті дитина опинилася в реанімації з множинними переломами черепа і давати прогнози щодо її стану лікарі не наважуються. Мати відмовилася говорити з журналістами, а ось батька затримала поліція – йому загрожує до восьми років за ґратами.

“Були встановлені на тілі немовляти тілесні ушкодження. Проведеними оперативно-розшуковими діями встановлено, що до побиття дитини причетний 26-річний батько”, – розповів Олег Міщенко, начальник Корсунь-Шевченківського районного відділення поліції.

У свою чергу, затриманий зізнався, що у нього здали нерви.

“Колисав у вызочку, брав на руки, співав дитині, але вона не реагувала на це, не втримав нерви, завдав дитині близько чотирьох ударів по обличчю”, – сказав він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення