Під Миколаєвом мисливці влаштували шалену гонитву у полі за чужим позашляховиком і обстріляли його

На Миколаївщині компанія мисливців переслідувала та обстріляла авто місцевого мешканця, вирішивши, що він браконьєр. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Повідомлення від постраждалого водія про те, що неподалік с. Українка невідомі особи під час руху обстріляли його авто Hyundai Tucson, надійшло до поліції 20 листопада близько 21:40.

"50-річний потерпілий їхав через поле, коли його почали переслідувати незнайомці на автомобілі "Нива". Чоловіки наздогнали заявника, в’їхавши в його транспортний засіб, через що той вистрілив у повітря з рушниці. У відповідь один із опонентів почав стріляти також з рушниці по авто керманича. Внаслідок чого водій Hyundai отримав поранення руки та голови і був госпіталізований", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці з’ясували, що компанія мисливців із чотирьох осіб, побачивши в полі автомобіль заявника, вирішили, що він браконьєр. Щоб пересвідчитись у цьому, почали рух за ним, а коли той став тікати та стріляти, відкрили стрілянину у відповідь.

Учасники конфлікту були доставленні до відділення поліції, де слідчі затримали 36-річного мешканця Одеси, який безпосередньо здійснював постріли, у порядку ст. 208 КПК України. Обидві мисливські рушниці правоохоронці вилучили.

За вказаним фактом проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України "Замах на умисне вбивство". Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Нашадаємо, що на Львівщині мисливець випадково застрелив найкращого друга, а на Житомирщині чоловік на полюванні ненароком вбив кума - героя АТО, який вижив під Іловайськом, але загинув від кулі родича, яка влучила прямо в серце.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення