Сестри Махно зайняли перше місце на турнірі з пляжного волейболу World Beach Pro Tour в Австрії (фото, відео)

Сестри Ірина та Інна Махно тріумфували в фіналі престижного турніру з пляжного волейболу World Beach Pro Tour-2022 в австрійському Бадені. Про це повідомляється на сторінці Центру пляжних видів спорту у Києві СЕТ.

"У напруженій боротьбі українські пляжниці перемогли дует з Китаю (Чень/Вон) 2-1. До цього на стадії сестри Махно не залишили шансів австрійкам. Таким чином українські пляжниці увірвалися до еліти пляжного волейболу та зміцнили свої позиції в топ найкращих команд Європи", - йдеться у повідомленні.

Волейболістки Інна та Ірина Махно подякували всім, хто вболівав за них.

"Слава Україні! Героям слава! Слава ЗСУ!", - сказали сестри Махно.

Тележурналіст Костянтин Стогній наголосив, що вся країна пишається тим фактом, що прапор України знову вище всіх.

"Рівно рік тому сестри Махно виграли Чемпіонат України з пляжного волейболу. Я тоді спитав головного тренера: "Володимире Васильовичу, а у світових турах нам не буде соромно за країну?". І от, сьогодні отримав відповідь - Інна та Ірина Махно здобули перше місце в етапі світового туру. І прапор України знову вище всіх!", - зазначив Стогній.

Інна та Ірина минулого тижня стали єдиним дуетом від України, кому вдалося вийти у плей-оф чемпіонату Європи з пляжного волейболу у німецькому Мюнхені. У вирішальному поєдинку українські волейболістки здолали представниць Австрії – звитяга 2-0. Сестри Махно увійшли в топ-10 найкращих команд Європи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення