"У мене в багажнику труп": чоловік тесаком покремсав дружину в авто, а 2-річну доньку не встиг (відео)

У підмосковному Ступіно затримали водія, у машині якого була закривавлена порізана жінка без пальця на руці. До цього неадекват влаштував кілька масових ДТП у Москві. Про випадок пишуть росЗМІ.

Уночі 17 вересня невідомий на позашляховику з ярославськими номерами протаранив близько десяти машин на вулиці Липецькій в районі Бірюльово Східне і втік. На пасажирському сидінні очевидці розгледіли жінку в крові. Позашляховик переслідували деякі водії, паралельно викликаючи поліцію. Дорогою водій, не зупиняючись, врізався в нові машини.

За словами очевидців, водій був весь у крові і сидів за кермом із пістолетом. Крім цього сказав, що у нього в багажнику труп і за ним женуться.

Затримати його вдалося вже в Ступіно, за годину. На кадрах видно жінку в крові, яка намагається вибратися із салону. За словами очевидців, вона мала безліч порізів на тілі, рвані рани на голові і не вистачало пальця на руці. Коли вона вибралася з машини, на залитому кров'ю сидіння побачили тесак.

Також, за словами очевидців, у салоні була маленька дівчинка. Її та поранену жінку забрала швидка.

"Дочку нікому не віддавайте! Навіщо він так зі мною вчинив? У нас же дитина спільна. Це вона плаче? Не давайте її батькові! Він її вб'є!", - промовляла жінка, коли їй вже надавали медичну допомогу.

За наявною інформацією, усередині салону перебували дружина різника та малолітня дочка. Чоловік забрав їх з аеропорту та повіз додому. Під час поїздки подружжя почало конфліктувати та битися.

Під час затримання на трасі М-4 "Дон" чоловік вийшов до поліцейських із донькою на руках. Він кричав, щоб не чіпали дитину. Під час затримання встиг розповісти, що дружина почала перша в нього кидатися предметом, схожим на сокиру. Після цього він психанув, відібрав його і сам почав завдавати ударів.

Родичі 41-річного Паші Мамояна, який побив дружину Фатіму тесаком, розповіли, що дивні зміни у поведінці чоловіка вони почали помічати після нещодавньої смерті його батьків.

Дворічна донька Фатіми та Паші передана органам поліції з відділу у справах неповнолітніх. Пізніше родичі Фатіми планують забрати дитину до себе на якийсь час, поки її мати відновлюватиметься після отриманих травм.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення