"Система освіти доводить дітей до самогубств": у Києві ще одна дитина викинулась з висоти (відео)

На столичній Оболоні 12-річна дівчинка викинулась з 22 поверху у ЖК "Бережанський". Від отриманих травм дівчинка загинула на місці. Спершу про моторошний випадок повідомили київські телеграм-канали і опублікували відео наслідків фатального кроку. Згодом трагедію підтвердили поліцейські.

"Сьогодні близько 12:00 години до поліції надійшла інформація про те, що у дворі багатоповерхівки на вулиці Миколи Гулака виявлено тіло дитини без ознак життя. Попередньо поліцейські встановили, що 12-річна дівчинка загинула внаслідок падіння з висоти багатоповерхівки", - повідомили у поліції Києва.

Чи це було самогубство, вбивство чи нещасний випадок - наразі невідомо. Правову квалафікацію у справі наразі правоохоронці ще не надали.

Зазначимо, що низка самогубств у Києві виглядає як тенденція: за два місяці це вже сьоме самогубство тінейджерів. Підлітки вистрибують з вікон багатоповерхівок. Попередні три були парними.

У коментарях під дописом про трагедію підписники у численних коментарях висловлюють одну й ту саму думку. Вважають, що непоодинокі самогубства шляхом стрибків з висоти підлітків пов’язані, в першу чергу, із неадаптованістю дітей в соціумі. Протягом 3,5 років діти були закриті у домівках, завдячуючи оголошеній пандемії коронавірусу, а в подальшому війні. Ось про що пишуть українці:

  • "Можу посперечатися, що це через НМТ чи загалом через нашу навчальну систему".
  • "Не синій кит, це наше міністерство освіти, шкода діток".
  • "Дітей випустили на очне навчання і вони як дикі. Немає навичок спілкування з однолітками, а особливо підлітки. Зміни в тілі, психіці, гормони, ідентифікація себе, відстоювання власних кордонів і думки. Війна, непорозуміння з батьками...".
  • "Система нашого існування багатьох ламає".
  • "У мене друг думає про таке через те, що його дуже буллять в школі і не розуміють батьки. Причин багато".

На цьому відео, імовірно, матір загиблої дівчинки. Бідолашна жінка голосить і обіймає вже бездиханне тіло дитини.

Читайте також: Там постійно лазили "підлітки у чорному": київські однокурсниці-самогубці залишили передсмертні смс (відео)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення